Βαρούχας: «Μην καταντήσουμε σαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα»

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αθηναίων Διαιτητών, Παναγιώτης Βαρούχας, σχολίασε τις αναλύσεις του αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχετικά με τις διαιτησίες της 13ης αγωνιστικής της Super League 1

Βαρούχας: «Μην καταντήσουμε σαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα»

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αθηναίων Διαιτητών και τηλεσχολιαστής, Παναγιώτης Βαρούχας, σχολίασε στο «Metropolis 95.5» τις αναλύσεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχετικά με τις διαιτησίες της 13ης αγωνιστικής της Superleague 1.

Ο πρώην διαιτητής στάθηκε στο γεγονός πως ο αρχιδιαιτητής δεν αναφέρθηκε στην καθαρή προβολή του Βιεϊρίνια στο ματς με τον Παναθηναϊκό γιατί έτσι θα αναιρούσε την άποψη του για το πέναλτι του Πασχαλάκη στο ντέρμπι με τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σ' αυτό το θέμα που τιμώρησε τον Τζοβάρα, δείχνει πως δεν τους εκπαίδευσε καλά. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εκπαίδευση, άνθρωποι είναι και τους διέφυγε. Δεν μπορεί να λες πως σε αφήνω στο περιθώριο και θα δώσεις εξετάσεις για να δεις ξανά του κανόνες. Ουδείς αλάνθαστος αλλά δεν μπορείς να λες αυτά τα λόγια.

Ο Κλάτενμπεργκ για την φάση του Αϊτόρ κάθισε και μίλησε πέντε λεπτά για το σπρώξιμο του Γιαννούλη και αν είναι πέναλτι, ενώ είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει τίποτε. Για τον Βιεϊρίνια και την καθαρή του προβολή δεν είπε τίποτε γιατί έτσι θα ερχόταν σε αντιπαράθεση μ' αυτό που είπε την προηγούμενη εβδομάδα για τον Πασχαλάκη και το πέναλτι στο ντέρμπι με τον Άρη.

Μην καταντήσουμε σαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου τους έκρινε όλους λάθος και στο τέλος σφύριζε αυτός. Υπάρχουν διαιτητές που ανέβηκαν από την Σούπερ Λιγκ 2 και δεν έχουν παίξει ακόμη».