Ο Βαρούχας για τη διαιτησία στο Λαμία – ΠΑΟΚ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής. Διαβάστε όσα είπε για τη διαιτησία στον αγώνα της Λαμίας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Βαρούχας για τη διαιτησία στο Λαμία – ΠΑΟΚ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι στο χτύπημα του Επασί στον Ίνγκασον, αλλά και κόκκινη στον Τζόλη για την κλωτσιά στον Σκόνδρα.

ΑΕΛ-Ατρόμητος (Τζοβάρας): «Δεν είχαμε κάτι αξιοσημείωτο. Στο 65’ καταλογίστηκε κακώς ο Μπέρτος σε θέση οφσάιντ, αλλά δεν ήρθε από τη σέντρα κάποια επικίνδυνη κατάσταση».

Άρης-Ολυμπιακός (Μπέμπεκ): «Δεν υπήρχαν δυσκολίες στον αγώνα, ούτε στον πειθαρχικό έλεγχο. Ο Μπέμπεκ κράτησε 10-11 λεπτά καθυστέρηση, ήταν υπερβολικός ο χρόνος αυτός. Τα λάθη που έκανε ήταν δύο άουτ εις βάρος του Ολυμπιακού που δόθηκαν κόρνερ. Στο 81’ ο Μπουχαλάκη έπιασε την μπάλα με σκοπιμότητα στο κέντρο, αλλά ο Μπέμπεκ σωστά άφησε το πλεονέκτημα και δεν έδωσε κάρτα μετά, όπως αναφέρει ο κανονισμός».

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (Διαμαντόπουλος): «Στο 3’ ο βοηθός Μωυσιάδης υποδεικνύει οφσάιντ τον Αϊτόρ χωρίς να είναι. Στο 10’ ο Αϊτόρ σκοράρει, αλλά με την τεχνολογία της γραμμής φάνηκε πως ήταν οφσάιντ. Πάντως είναι λάθος του βοηθού που σήκωσε τη σημαία. Στο ακυρωθέν γκολ του Βιγιαφάνιες για χέρι, το πρόβλημα είναι πως η μπάλα πηγαίνει από πόδι του στο χέρι και δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ. Το χέρι δεν είναι σε φυσική θέση, οπότε σωστά ακυρώθηκε το γκολ, όπως σωστά ακυρώθηκε και το δεύτερο γκολ του Αϊτόρ στη συνέχεια. Το πέναλτι σε βάρος του Παναθηναϊκού στις καθυστερήσεις σωστά δόθηκε, γιατί το χέρι δεν είναι σε φυσική θέση».

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (Τζήλος): «Έχουμε δύο περιπτώσεις που υπάρχει χέρι, αλλά η μπάλα χτυπά στο χέρι στήριξης, οπότε σωστά συνεχίστηκε το ματς. Ένα γκολ του ΠΑΣ ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ το γκολ του που μέτρησε ήραν καθαρό. Στο πέναλτι που παίρνει ο ΟΦΗ ο Κάργας σπρώχνει τον Νέιρα, οπότε σωστά δόθηκε η παράβαση».

Λαμία-ΠΑΟΚ (Μανούχος): «Στο 34’ σε μια σέντρα στην περιοχή της Λαμίας υπάρχει ένα ακούμπημα στην πλάτη αντιπάλου. Ο αρχιδιαιτητής μας έχει μπερδευτεί και λέει άλλα σε συναφείς φάσεις. Έπρεπε να δοθεί πέναλτι, όχι επιθετικό φάουλ. Ο Σκόνδρας πατά το πόδι του Τζόλη και ο τελευταίος γυρνά και του δίνει δύο κλωτσιές. Είναι χτύπημα εκτός φάσης, άρα εδώ υπάρχει κόκκινη κάρτα που δεν έδωσε ο διαιτητής».

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (Παπαδόπουλος): «Στο 7’ μπαίνει στην περιοχή ο Τάνκοβιτς, υπάρχει μια επαφή στην πλάτη, αλλά η άποψή μου είναι πως δεν υπάρχει παράβαση και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι. Στο 94’ έχουμε ένα πέσιμο σε διεκδίκηση της μπάλας στην περιοχή της ΑΕΚ, αλλά επίσης δεν υπάρχει παράβαση».