Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού το σεμινάριο των διαιτητών

Εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας από τη ΓΓΑ η ΚΕΔ αποφάσισε να μεταθέσει για αργότερα και τα αγωνιστικά τεστ

Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού το σεμινάριο των διαιτητών

Τα μέτρα που εξήγγειλε η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ για την αποφυγή συναθροίσεων, οδήγησαν την ΚΕΔ στην απόφαση να αναστείλει τη διεξαγωγή του σεμιναρίου των διαιτητών στο Καρπενήσι.

Η ΚΕΔ επρόκειτο να διοργανώσει επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών στην πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας στο διήμερο 28-29 Αυγούστου.

Ωστόσο μετά τις ανακοινώσεις της ΓΓΑ σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα, αποφασίστηκε το σεμινάριο να γίνει ουσιαστικά online, ενώ τα αγωνιστικά τεστ, που επρόκειτο να διεξαχθούν στις 27 Αυγούστου θα ανακοινωθεί αργότερα πότε θα πραγματοποιηθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) χαιρετίζει και στηρίζει πλήρως την απόφαση που ελήφθη από την Υγειονομική Επιτροπή της Κυβέρνησης στις 14/08/2020 για την αποφυγή συναθροίσεων όσον αφορά σεμινάρια (αθλήματα, προπόνηση και διατροφή) σε εσωτερικούς χώρους, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του Covid-19.

Ως εκ τούτου και σε συμμόρφωση με τις συστάσεις της Υγειονομικής Επιτροπής, ελήφθη η ακόλουθη απόφαση.

Αναστέλλεται το σεμινάριο στο Καρπενήσι για τους αξιωματούχους αγώνων και τους παρατηρητές 1ης Κατηγορίας.

Τα αγωνιστικά τεστ θα προγραμματιστούν εν ευθέτω χρόνω και όλο το εκπαιδευτικό υλικό θα καταστεί διαθέσιμο σε online πλατφόρμες και μέσω MasterClass βίντεο, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι οι αξιωματούχοι αγώνα και οι παρατηρητές θα είναι καταρτισμένοι και έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου».