ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Σφυρίζει ο Σκόμινα στην Τούμπα!

Ο Νταμίρ Σκόμινα, ο διαιτητής του περσινού τελικού στο Champions League, θα διευθύνει τον αγώνα της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ. Κουτσιαύτης στο Άρης - Ολυμπιακός, Σιδηρόπουλος στο ΑΕΚ - ΟΦΗ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Σφυρίζει ο Σκόμινα στην Τούμπα!

Μία ακόμη κορυφαία σφυρίχτρα στην Ελλάδα για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, η ΚΕΔ φέρνει στη χώρα μας για το ματς της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Νταμίρ Σκόμινα.

Για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ, ο Σλοβάκος θα σφυρίξει τον αγώνα της Τετάρτης (8/7) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ο πολύπειρος ρέφερι Νταμίρ Σκόμινα πέρσι είχε διευθύνει τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ, με τους «κόκκινους» να κατακτούν το βαρύτιμο τρόπαιο στη Μαδρίτη.

Ο 44χρονος ρέφερι βρέθηκε ξανά στο παρελθόν στον δρόμο ελληνικών ομάδων. Το περασμένο καλοκαίρι διηύθυνε το Κράσνονταρ - Ολυμπιακός 1-2 και παλαιότερα τους αγώνες Ολυμπιακός - Μπενφίκα 1-0, ΑΕΚ - Βασλούι 3-0 και Παναθηναϊκός - Ρόμα 3-2.

Ο Σκόμινα θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Ρόμπερτ Βούκαν, με τέταρτο τον Τάση και στο VAR τους Μανούχο, Φωτόπουλο.

Την αναμέτρηση Άρης - Ολυμπιακός ορίστηκε να διευθύνει ο Μένιος Κουτσιαύτης. Βοηθοί του οι Ψαρρής, Σινιοράκης, τέταρτος ο Βάτσιος και στο VAR οι Τζοβάρας, Μπουξμπάουμ.

Τέλος, την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ θα σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Κωσταρά, Δημητριάδη Λ., τέταρτο τον Κατσικογιάννη και διαιτητές VAR τους Παπαδόπουλο, Νικολαΐδη.