Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Τσέλιε
Οι επιλογές του Μάρκο Νίκολιτς για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Τσέλιε.
Μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα η ΑΕΚ είναι αγκαλιά με την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.
Ο Μάρκο Νίκολιτς έκανε γνωστή την ενδεκάδα που επέλεξε για την αποψινή ρεβάνς και ο Στρακόσα θα υπερασπιστεί την εστία με τους Μουκουντί, Ρέλβας στο κέντρο της άμυνας, τον Ρότα δεξιά και τον Πήλιο αριστερά.
Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Πινέδα και Μάριν με τον Γκατσίνοβιτς δεξιά και τον Κουτέσα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνει ο Γιόβιτς με τον Κοϊτά να παίρνει τη θέση του Βάργκα.
ΑΕΚ (Μάρκο Νίκολιτς): Στρακόσα - Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος - Μάριν, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Κουτέσα - Κοϊτά, Γιόβιτς.
Στον πάγκο: Αγγελόπουλος, Μπρινιόλι, Γκεοργκίεβ, Καλοσκάμης, Ελίασον, Μάνταλος, Βίντα, Βάργκα, Πένραϊς, Περέιρα, Ζίνι.
Τσέλιε (Βίτορ Καμπέλος): Σλούγκα - Χουάνχο Νιέτο, Βουκλίσεβιτς, Τουτίσκινας, Μπέιγκερ - Ντάνιελ, Σέσλαρ, Τσάλουσιτς - Ιοσίφοβ, Πόπλατνικ, Πόζεγκ Βάντσας.
Στον πάγκο: Λεμπάν, Κόλαρ, Χρκα, Γέβσενακ, Κβέσιτς, Αβντίλι, Βίντοβιτς, Κότνικ, Κάρνιτσνικ, Γκόμπετς, Σουχόβρσνικ, Κούτσις.