Ολυμπιακός: Η συγκλονιστική ομιλία του Ελ Αραμπί πριν τον τελικό με τη Φιορεντίνα
Ο Μαροκινός φορ, στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στο ντοκιμαντέρ «Ολυμπιακός: Ο Θρύλος», είδαμε για πρώτη φορά πλάνα από τα αποδυτήρια της OPAP Arena, λίγο πριν τον τελικό του UEFA Europa Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα.
Λίγο πριν την έξοδο των ερυθρόλευκων στο χορτάρι της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πήρε τον λόγο. Ο Μαροκινός φορ, στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Πειραιωτών, έβγαλε μια συγκλονιστική ομιλία προς τους συμπαίκτες του.
Αναλυτικά η ομιλία του Ελ Αραμπί:
«Σας παρακαλώ παιδιά, δώστε τα πάντα σήμερα, για τι δεν μπορείτε να φανταστείτε. Είναι ιστορία για εσάς και είναι ιστορία για τους φιλάθλους. Εδώ είναι το γήπεδο της ΑΕΚ. Αν το γιορτάσετε εδώ, η πόλη θα τρελαθεί.
Όλοι μαζί παιδιά, με τους οπαδούς, θα παίξουμε εδώ όλοι μαζί και σήμερα. Σας παρακαλώ, να το κάνετε για μένα και για τους εαυτούς σας, γιατί το αξίζετε.
Είστε μια καταπληκτική ομάδα».