Χριστοδουλίδης: «Από την τσέπη μου το ταξίδι στην Αθήνα για τον τελικό του Conference League!»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, βρέθηκε εν μέσω αντιπολιτευτικών «πυρών», μετά την παρουσία του στον τελικό του Conference League, μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα για το αν χρησιμοποίησε δημόσιο χρήμα για την μετακίνηση του με τον ίδιο να το διαψεύδει.

Χριστοδουλίδης: «Από την τσέπη μου το ταξίδι στην Αθήνα για τον τελικό του Conference League!»

Στην Ελλάδα ο τελικός του Conference League, μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντινα, έμεινε εκτός πολιτικής (και μικροπολιτικής...) αλλά στην Κύπρο δεν συνέβη το ίδιο...

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης βρέθηκε εν μέσω αντιπολιτευτικής κριτικής για το ταξίδι του στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων παρακολούθησε τον ιστορικό τελικό, αλλά αυτό δεν είχε να κάνει με τα φίλαθλα αισθήματα του πρώτου Κύπριου πολίτη, αλλά το που πήγε ο ...λογαριασμός εξόδων!

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ξεκαθάρισε, πάντως ότι «με προσωπικά μου έξοδα μετέβη στην Αθήνα μαζί με την κόρη μου για να δούμε το παιγνίδι.

Με προσωπικά μου έξοδα μείναμε ένα βράδυ σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί λυπάμαι πραγματικά που κάποιοι ενδεχομένως κρίνοντας από τον τρόπο που οι ίδιοι συμπεριφέρονται, κάνουν κάποιες αναφορές.

Επιτέλους, αντιλαμβάνομαι το πολιτικό κλίμα, το κομματικό σκηνικό, πάμε σε εκλογές, αλλά ας κρατήσουμε λίγο τον πήχη ψηλά ειδικά όταν αφορά προσωπικά θέματα».