Τσικίνιο: «Καλύτερη επιλογή της καριέρας μου ο Ολυμπιακός»

Πανευτυχής για την κατάκτηση του Conference League αλλά και δικαιωμένος για την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό ο Τσικίνιο.

Τσικίνιο: «Καλύτερη επιλογή της καριέρας μου ο Ολυμπιακός»

Μοναδικές στιγμές βιώνει ο Τσικίνιο, ο οποίος αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, μετά και την κατάκτηση του Conference League στον τελικό κόντρα στην Φιορεντίνα.

Ο Πορτογάλος μέσος σε δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του, τόνισε:

«Είναι δύσκολο να βάλεις σε λέξεις αυτά που κάναμε εδώ. Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό Κύπελλο του Ολυμπιακού και εμείς καταφέραμε να το κατακτήσουμε. Χωρίς αμφιβολία, είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που δεν μπορεί να εκφραστεί με λέξεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Η στήριξη των οπαδών μας μέσα και έξω από το γήπεδο, ήταν απίστευτη. Διατηρήσαμε την προσωπικότητά μας και την ιδέα του παιχνιδιού. Ήταν ισορροπημένο το ματς, αλλά πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο και στα 120 λεπτά. Καταλήξαμε να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος και πραγματικά αξίζαμε αυτό το επίτευγμα.

Χωρίς αμφιβολία, οι αλλαγές πάντα κοστίζουν λίγο, αλλά τώρα που κοιτάω πίσω, ήταν η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πάντα έπαιζα και πάντα ήμουν αγαπητός στους οπαδούς, από όλη τη δομή του κλαμπ. Αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση να βγάζω τα καλύτερα στοιχεία μου στο γήπεδο. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά, είμαι χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω να είναι χαρούμενος και να φέρω χαρά στους οπαδούς μας».