Ιταλιάνο: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε έτσι»

Ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα της Φιορεντίνα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League.

Ιταλιάνο: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε έτσι»

Η Φιορεντίνα γνώρισε την δεύτερη διαδοχική της ήττα σε τελικό Conference League. Αυτή τη φορά οι «βιόλα» έχασαν το τρόπαιο από τον ψυχωμένο Ολυμπιακό.

Ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που έχασαν οι «βιόλα».

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είναι μεγάλη η απογοήτευση, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και να προηγηθούμε, ακόμη και να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν το κάναμε. Τα παιδιά έκαναν ό,τι έπρεπε, παλέψαμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν σου επιτρέπει να παίζεις καλά.

Δεν αξίζαμε να χάσουμε έτσι, θα μπορούσε το παιχνίδι να πάει στα πέναλτι. Ίσως μας λείπει η κυνικότητα για να πάρουμε τη νίκη σε έναν τέτοιο τελικό. Πρέπει να αποδεχτούμε την ήττα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα πονάει. Είναι σπουδαίο να φτάνεις σε δύο σερί τελικούς, αλλά όταν δεν κατακτάς το τρόπαιο υπάρχει απογοήτευση».