Ολυμπιακός-Φιορεντίνα: Και ο Καρβαλιάλ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Ολυμπιακός προσκάλεσε και τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον τελικό του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Φιορεντίνα (22.00, MEGA, LIVE από το fosonline.gr).

Ολυμπιακός-Φιορεντίνα: Και ο Καρβαλιάλ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αντίστροφα μετρούν άπαντες στον Ολυμπιακό για τον σπουδαίο τελικό του UEFA Europa Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στη Φιορεντίνα απόψε (22.00, MEGA, LIVE από το fosonline.gr).

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχει καλέσει πολλούς από τους παίκτες και τους προπονητές που βοήθησαν να γιγαντωθεί η ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός κάλεσε και τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στην «AEK Arena» όπως αποκάλυψε στον Πορτογαλικό Τύπο: «Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή την ωραία χειρονομία που έκανε ο Ολυμπιακός για μένα, επιτρέποντάς μου να είμαι στον τελικό μιας διοργάνωσης στην οποία κάναμε τα δυνατά μας. Είναι μια εξαιρετική λεπτομέρεια από τον σύλλογο. Εύχομαι στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τα καλύτερα».

Ο Καρβαλιάλ κάθισε σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού, στη νίκη με 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.