Ιταλιάνο: «Είχαμε την ικανότητα να επιστρέψουμε εδώ»

Δηλώσεις από την προπόνηση της Φιορεντίνα στην OPAP Arena ενόψει του τελικού του Conference League παραχώρησε ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο.

Ιταλιάνο: «Είχαμε την ικανότητα να επιστρέψουμε εδώ»

Την προπόνησή της πραγματοποίησε στην «OPAP Arena» η Φιορεντίνα με τον Βιτσέντζο Ιταλιάνο να αναφέρεται στην περιβόητη εκδίκηση της ομάδας του για τον περσινό χαμένο τελικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τιμήσαμε και φέτος τη διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε στον τελικό με ξεκάθαρο στόχο. Θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιες γνώσεις από τον περσινό τελικό. Τώρα γνωρίζουμε τους κινδύνους και τα οφέλη που έχουμε από αυτή την εμπειρία. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία για εκδίκηση.

Τι είπαμε μεταξύ μας; Είχαμε την ικανότητα να επιστρέψουμε εδώ. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο της ζωής μας. Κανείς δεν ξέρει αν θα είμαστε ξανά εκεί τα επόμενα χρόνια. Ένας τελικός είναι πάντα ένας τελικός. Το να παίζεις ευρωπαϊκούς τελικούς δεν είναι καθόλου εύκολο. Τα μονοπάτια κρύβουν παγίδες. Τώρα είμαστε ακόμα πιο ώριμοι. Οι τελικοί είναι πάντοτε όμως 50-50»