Ολυμπιακός: Εκεί θέλει να χτυπήσει τη Φιορεντίνα ο Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν σωστά τρεξίματα και να βγάλουν πίεση κόντρα στην Φιορεντίνα.

Ολυμπιακός: Εκεί θέλει να χτυπήσει τη Φιορεντίνα ο Μεντιλίμπαρ

Σημασία σε κάθε λεπτομέρεια δίνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αφού ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι σε έναν τελικό και το παραμικρό παίζει τον ρόλο του και μπορεί να καθορίσει ένα αποτέλεσμα.

Ο Βάσκος προπονητής το έκανε πέρσι με τη Σεβίλλη και θέλει να το κάνει και φέτος με τον Ολυμπιακό και για τον ίδιο θα είναι κάτι μοναδικό. Έτσι όπως έχει παρουσιάσει τον Ολυμπιακό στα ευρωπαϊκά παιχνίδια το σημείο που θα ποντάρει και πάλι είναι το πρέσινγκ.

Εάν οι ποδοσφαιριστές του καταφέρουν να βγάλουν σωστά την πίεση ψηλά και να αναγκάσουν σε λάθη τους Ιταλούς τότε θα έχει τύχη το κλαμπ. Δεν είναι απλά τα πράγματα, διότι απέναντι του έχει μία ομάδα που έχει πολύ καλά τρεξίματα και η οποία σκοπεύει να πληρώσει τον Ολυμπιακό με το ίδιο νόμισμα.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει διαπιστώσει ότι η Φιορεντίνα είναι ομάδα που μπορεί να βγάλει πίεση, μπορεί να τρέξει αρκετά και να δημιουργήσει θέματα. Είναι ομάδα με τρεξίματα που δημιουργεί καταστάσεις και φυσικά θέλει οι παίκτες του να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες καταστάσεις.

Αυτό που θέλει να εκμεταλλευτεί, όμως, είναι τις αδυναμίες που έχει η ομάδα της Φλωρεντίας και αυτές είναι στην άμυνα. Και στο τελευταίο της παιχνίδι με την Κάλιαρι έδειξε ότι έχει σοβαρά θέματα πίσω. Βέβαια από την άλλη είναι και μία ομάδα που δεν παρατάει τίποτα.