Ρέτσος: «Ένα παιδικό όνειρο μου εκπληρώνεται στον τελικό»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος του Ολυμπιακού μίλησε ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League με τη Φιορεντίνα.

Ρέτσος: «Ένα παιδικό όνειρο μου εκπληρώνεται στον τελικό»

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό του Conference League με την Φιορεντίνα και ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για τη μεγάλη μάχη που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» για να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, είπε:

Αν ο χρόνος περνάει δύσκολα:

«Ο χρόνος μέχρι τον τελικό περνάει δύσκολα, αλλά περνάει. Έχουμε επικεντρωθεί στις προπονήσεις, κοιτάζουμε κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να βελτιώσουμε για το συγκεκριμένο ματς. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα και χαρούμενοι!»

Για τις συμβουλές Μεντιλίμπαρ και Ιμπόρα:

«Μας έχουν βοηθήσει σε όλη τη διαδρομή με την ψυχραιμία και τις συμβουλές τους. Αυτά τα ματς, δεν τα παίζεις μόνο, τα κερδίζεις! Πρέπει να εμφανιστούμε με αυτό το mentality, με αυτή την αυτοπεποίθηση και να πάρουμε το ματς, γιατί και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο»

Αν έχουν συνειδητοποιήσει τη συμμετοχή στον τελικό:

«Θα συνειδητοποιήσουμε τη συμμετοχή μας, μόλις πατήσουμε στο χορτάρι εκείνη την ώρα. Είδα τον τελικό του Europa League. Η Λεβερκούζεν ήταν μια ομάδα αήτητη, πρωταθητρια Γερμανίας κι όμως έκανε ένα κακό ματς, απ’ τα χειρότερα της και δυστυχώς έχασε. Ο τελικός δεν έχει να κάνει με την ποιότητα, αλλά με τη θέληση, την προσπάθεια. Είναι πολλά περισσότερα από ένας αγώνας. Πρέπει να το προσέξουμε και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι»

Αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί ή αουτσάιντερ:

«Δεν υπάρχει φαβορί ή αουτσάιντερ σε έναν τελικό. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Όποια ομάδα το θέλει πιο πολύ, όποια ομάδα πολεμήσει πιο πολύ θα τα καταφέρει!»

Αν εκπληρώνεται ένα παιδικό του όνειρο:

«Το είχα πει στην πρώτη μου θητεία στον Ολυμπιακό, πως ήταν όνειρο μου να κατακτήσω ένα τρόπαιο με αυτή την ομάδα και να που συμμετέχουμε στον τελικό! Ελπίζω να βγούμε και νικητές απ’ αυτό το ματς»