Μπιράγκι: «Πέρσι χάσαμε το τρόπαιο από δικό μας λάθος, να μην το κάνουμε και φέτος με τον Ολυμπιακό»

Ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Κριστιάνο Μπιράγκι, τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε να είναι και φέτος στον τελικό του Conference League και μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Μπιράγκι: «Πέρσι χάσαμε το τρόπαιο από δικό μας λάθος, να μην το κάνουμε και φέτος με τον Ολυμπιακό»

Δίκαιη χαρακτήρισε ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Κριστιάνο Μπιράγκι, την παρουσία της ομάδας του και στον φετινό τελικό του Conference League, ενώ υπογράμμισε πως την περασμένη περίοδο το τρόπαιο χάθηκε από λάθη των «βιόλα», τα οποία δεν θέλουν να κάνουν και κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Αρχικά έχουμε το ματς της Πέμπτης με την Κάλιαρι στο μυαλό μας γιατί θέλουμε να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι αναπόφευκτο η σκέψη μας να πηγαίνει στον τελικό που θα είναι «το παιχνίδι» και ελπίζουμε να έχουμε γεμίσει με εμπειρία.

Η άποψή μου είναι πως όταν φτάνεις σε έναν στόχο είναι επειδή πιστεύεις από την αρχή. Εμείς πιστεύαμε πάντα και ξέραμε πως θα έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να πετύχουμε το στόχο μας. Και αυτό είναι το σωστό βραβείο για όσα κάναμε αυτά τα χρόνια.

Πιστεύουμε πάρα πολύ, είναι ένας τελικός, ένα και μόνο παιχνίδι που δεν έχεις περιθώρια λάθους. Σίγουρα κουβαλάμε πίσω μας την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς. Εκεί χάσαμε το τρόπαιο από δικό μας λάθος, ελπίζουμε να μην το πράξουμε και αυτή τη φορά», είπε.