Ο Μοντέστο για Μεντιλίμπαρ, Ελ Κααμπί και Φορτούνη

Ο Φρανσουά Μοντέστο μίλησε για τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα και αναφέρθηκε σε Μεντιλίμπαρ, Φορτούνη και Ελ Κααμπί.

Ο Μοντέστο για Μεντιλίμπαρ, Ελ Κααμπί και Φορτούνη

Ο Φρανσουά Μοντέστο επί μία δεκαετία πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως τεχνικός διευθυντής. Ο Κορσικανός μίλησε στην ιστοσελίδα του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο για τον τελικό του Conference League όπου οι Πειραιώτες θα βρουν στο δρόμο τους τη Φιορεντίνα.

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, αν αναλογιστώ το πάθος των φιλάθλων μου προκαλεί ρίγη. Τα παιδιά μου μένουν στην Αθήνα και παρακολουθούν κάθε αγώνα. Η νίκη είναι στο dna του Ολυμπιακού. Σκέψου μόνο ότι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πόλη πανηγυρίζουν όλο το βράδυ», είπε ο Κορσικανός που πλέον είναι τεχνικός διευθυντής της Μόντσα.

«Η Φιορεντίνα πρέπει να είναι προσεκτική, θα είναι δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός που είναι συνηθισμένος σε τέτοιες διοργανώσεις, ενώ έχει μία μεγάλη βάση οπαδών. Ο Μεντιλίμπαρ είναι καλός προπονητής και βάλει ωραίες ιδέες στο παιχνίδι του. Η Φιορεντίνα πρέπει να προσέξει τον Ελ Κααμπί και τον Φορτούνη, ο οποίος έχει φοβερό ταλέντο και όταν αποσυρθεί θα καταλάβουν όλοι ότι είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του συλλόγου», τόνισε ο Φρανσουά Μοντέστο.