Στον Ευαγγελισμό θα εξυπηρετηθούν τα περιστατικά των VIP του τελικού του Κόνφερενς

To νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» θα είναι το επίσημο νοσοκομείο του τελικού του Κόνφερενς.

Στον Ευαγγελισμό θα εξυπηρετηθούν τα περιστατικά των VIP του τελικού του Κόνφερενς

Τα περιστατικά από τους VIP του τελικού του Κόνφερενς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα από τον «Ευαγγελισμό», όπως γνωστοποιήθηκε μέσω επίσημου εγγράφου.

Συγκεκριμένα στο έγγραφο σημειώνονταν τα εξής:

«Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP Arena, στις 29/05/2024, σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29 και 30/05/2024, για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρετανία», «Grand Hyatt» και «Marriot Athens». Tα περιστατικά τα οποία θα προσέλθουν θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων, εφόσον χρειαστεί».

Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδη από την πλευρά του τόνισε: «Ως προς διάφορες αναρτήσεις και ανακοινώσεις σχετικά με την οδηγία της διοικήσεως του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την διεξαγωγή του Τελικού του Conference Cup στις 29 Μαΐου τα πραγματικά περιστατικά είναι τα εξής: Σε κάθε επίσημο γεγονός που συμβαίνει στην Χώρα μας, από την διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος έως την υποδοχή ξένων ηγετών το Νοσοκομείο Αναφοράς που δηλώνεται από τις Ελληνικές Αρχές είναι ο Ευαγγελισμός. Πάντοτε δηλαδή οι επίσημοι προσκεκλημένοι της Χώρας, εάν απαιτηθεί, δηλώνεται ότι θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα σε αυτό το Νοσοκομείο. Μία τέτοια δέσμευση είναι υποχρεωτική για να διεξαχθεί ένα γεγονός τέτοιου βεληνεκούς όπως ο τελικός. Κατά συνέπεια όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές»