Ολυμπιακός-Άστον Βίλα: Ο Γερμανός Τσβάιερ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

O κατηγορίας Elite Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον ημιτελικό του Conference League στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άστον Βίλα

Ολυμπιακός-Άστον Βίλα: Ο Γερμανός Τσβάιερ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Μια από τις πιο κομβικές αναμετρήσεις της Ιστορίας του έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί την Άστον Βίλα την Πέμπτη (09/05, 22.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του UEFAEuropa Conference League.

Η UEFA όρισε τον Γερμανό, κατηγορίας Elite διαιτητή Φέλιξ Τσβάιερ να διευθύνει τον αγώνα στον Πειραιά. Πρόκειται για έναν διαιτητή ο οποίος έχει «παίξει» άλλες τρεις φορές τον Ολυμπιακό, στη νίκη 2-1 με τη Ριέκα στα προκριματικά του UEFA Champions League το 2017/18 αλλά και στην ήττα με 3-1 από τη Σπόρτινγκ στους ομίλους την ίδια χρονιά. Τέλος, ήταν και ο διαιτητής στο 0-1 από την Άρσεναλ το 2020 πριν την επική ανατροπή στο Λονδίνο.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Γερμανοί Στέφαν Λουπ και Μάρκο Αχμίλερ και τέταρτος θα είναι ο Γκλεν Νίμπεργκ από τη Σουηδία. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με AVAR ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς.

Ο Τσβάιερ έχει «σφυρίξει» φέτος τέσσερις αγώνες στο UEFA Champions League ενώ πέρσι τον Ιούνιο διηύθυνε τον τελικό του UEFA Nations League.