Ρέτσος: «Να πιστέψουμε στον εαυτό μας και με την Άστον Βίλα»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για τις «μάχες» του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα και για το γεγονός πως για πρώτη φορά η ομάδα του Πειραιά θα παίξει σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ρέτσος: «Να πιστέψουμε στον εαυτό μας και με την Άστον Βίλα»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν καλεσμένος της Cosmote TV στο pre game του τελικού του Youth League και μίλησε φυσικά και για την πρώτη ομάδα, αλλά και για τις «μάχες» που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός με την Άστον Βίλα.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά πιστεύει στις δυνατότητες της και θα κάνει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Ρέτσου:

«Τα λέει όλα ότι θα παίξουμε ημιτελικά για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτή τη θέση. Είναι δύο παιχνίδια με μία αγγλική ομάδα, σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολα. Το πιστεύουμε πάρα πολύ και δεν θέλω να πω πολλά, αλλά θα πάμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε.

Δεν θεωρώ την Άστον Βίλα τόσο αγγλική ομάδα και λόγω Έμερι και λόγω ότι δεν έχει τόσους πολλούς Άγγλους. Έχουν πολύ ποιότητα. Παίξαμε με ομάδες με πολύ ποιότητα και έχουμε και εμείς παίκτες με πολύ ποιότητα. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας λίγο παραπάνω που φαίνεται ότι το κάνουμε αρκετά καλά».