Οι σύμμαχοι του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη

Σε εχθρική ατμόσφαιρα θα παίξει ο Ολυμπιακός στο «Σουκρού Σαράτσογλου», αλλά στην Κωνσταντινούπολη έχει συμμάχους σε αυτή την προσπαθεία.

Οι σύμμαχοι του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Κατάμεστο θα είναι το «Σουκρού Σαράτσογλου» απόψε (22:00, CS4) και ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα αγωνιστεί σε μία εχθρική και δύσκολη έδρα. Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη με στόχο να γράψει Ιστορία και να παίξει για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το κλίμα στο «Σουκρού Σαράτσογλου» θα είναι εχθρικό, αλλά ο Ολυμπιακός έχει πολλούς συμμάχους στην Κωνσταντινούπολη. Εάν πιστεύει κανείς πως οι Τούρκοι βλέπουν το ματς ως μία ομάδα της χώρας τους απέναντι σε ελληνική είναι γελασμένοι.

Οι οπαδοί της Γαλατασαράι έχουν μεγάλη αγωνία για την αποψινή αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλουν να σκέφτονται ότι τα «καναρίνια» θα φτάσουν στα ημιτελικά του Conference League.

Από χθες που βρισκόμαστε στην Κωνσταντινούπολη οι Τούρκοι όταν καταλαβαίνουν ότι είμαστε Έλληνες το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι αν ήρθαμε για το παιχνίδι. Είναι και αυτό ένα δείγμα πως το ματς είναι πολύ σημαντικό και απασχολεί αρκετό κόσμο στην Πόλη.

Οι οπαδοί της Γαλατασαράι είναι ανοιχτά με τον Ολυμπιακό και εύχονται καλή επιτυχία στην ομάδα του Πειραιά. Αυτό μας έλεγε και ο οδηγός του ταξί, ο οποίος ήταν οπαδός της Γαλατά και μας τόνιζε πως στην Ελλάδα υποστηρίζει την ομάδα του Πειραιά και περιμένει να αποκλείσει τη Φενέρμπαχτσε.

Βέβαια του γύρισαν και οι ανάποδες σκέψεις για την παρουσία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά ούτε αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να του αλλάξει το μυαλό. Ανοιχτά οι οπαδοί της Γαλατασαράι στηρίζουν τον Ολυμπιακό στην αποψινή μάχη του με τη Φενέρμπαχτσε.