Λουτσέσκου: «Δεν έχει κριθεί τίποτα - Με τον κόσμο στο πλευρό μας θα προκριθούμε»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, εξέφρασε την πίσω του ότι η ομάδα του μπορεί να προκριθεί στη ρεβάνς στην Τούμπα, παρά την ήττα από την Μπριζ στο Βέλγιο με 1-0.

Λουτσέσκου: «Δεν έχει κριθεί τίποτα - Με τον κόσμο στο πλευρό μας θα προκριθούμε»

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο και ηττήθηκε με 1-0 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Conference League. Ενόψει πάντως τη ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα στην Τούμπα, ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα μπορεί να πάρει το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το τι του έμεινε μετά το παιχνίδι: «Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο από την πλευρά μας στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Δύο πράγματα έπαιξαν ρόλο και επηρέασαν το παιχνίδι. Το πρώτο ήταν στο γκολ που δεχτήκαμε και το δεύτερο η ατμόσφαιρα του γηπέδου που πίεσε την Μπριζ. Εμείς θα μπορούσαμε να έχουμε αξιολογήσει διαφορετικά κάποιες επιθετικές μεταβάσεις στο παιχνίδι μας για να κλέψουμε το αποτέλεσμα και να πάρουμε το 1-1 στο σημερινό παιχνίδι».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ την ανατροπή: «Κάθε παιχνίδι έχει δική του ιστορία. Σίγουρα θα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Η Μπριζ είναι μία ομάδα που έχει διαφορετικό πρόσωπο στα εντός από τα εκτός παιχνίδια. Το πνεύμα της ομάδας είναι πολύ διαφορετικό στην Τούμπα. Θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, με φανταστική ατμόσφαιρα που θα μας δώσει ενέργεια. Δεν έχει κριθεί τίποτα απόψε με το αποτέλεσμα, την επόμενη Πέμπτη θα διορθώσουμε κάποια πράγματα και με τον κόσμο μας θα πάρουμε την πρόκριση».