Ολυμπιακός: Όλοι υπέροχοι για μία ώρα

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στη νίκη με 3-2 επί της Φενέρ με κορυφαίους τους Φορτούνη, Γιόβετιτς και έξοχους όλους για μία ώρα.

Ολυμπιακός: Όλοι υπέροχοι για μία ώρα

Ο Ολυμπιακός έκανε τρομερό ματς για μία ώρα με όλους τους παίκτες του να αγγίζουν την τελειότητα σε ατομική και ομαδική απόδοση. Όμως η προσήλωση δεν ήταν ίδια στην αντίδραση της Φενέρ και με το 3-2 προμηνύεται μεγάλη μάχη στη ρεβάνς (18/11) της Κωνσταντινούπολης.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, σημαντικές αποκρούσεις, δεν μπορούσε να πιάσει το πέναλτι ή το δεύτερο γκολ. Άκουσε το όνομά του από την εξέδρα.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Πολύ καλός στο πρώτο μέρος αμυντικά, είχε μερικές εντυπωσιακές ατομικές προσπάθειες επιθετικά, αλλά η ισορροπία στην απόδοση δεν ήταν το στοιχείο του.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Πάλι δεν απέφυγε ένα καθοριστικό και αχρείαστο λάθος με το πέναλτι. Θα λείψει και από τη ρεβάνς. Ήταν γενικά καλός ως συνήθως, δεν είχε καθαρό μυαλό και στιγματίζεται.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Εξαιρετικό ματς, προσπάθησε να βοηθήσει και με ένα γκολ από στατική φάση.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Έδωσε μεγάλες μάχες, έχασε και πολλές. Ανάμεσά τους και τη θέση του στο δεύτερο γκολ. Έσωσε ένα τρίτο γκολ στο τέλος.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Πάλι τούρμπο για μία ώρα, μεγάλη προσφορά, Στη συνέχεια κουράστηκε, όταν μπήκαν και οι καλοί χαφ της Φενέρ έχασε το ρυθμό του.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Πολύ μεγάλο ματς και αυτός στο διάστημα της κυριαρχίας του Ολυμπιακού, Κι ένα υπέροχο γκολ.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Σπουδαία προσφορά, με γκολ, με κλεψίματα, με δημιουργίες. Ακόμη ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Απόλυτος ηγέτης μέχρι να χτυπήσει και να κουραστεί. Γκολ, ασίστ, κορυφαίος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μέσα στους διακριθέντες για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε στην τακτική και στο πάθος. Φοβερή πίεση μπροστά, από μια τέτοια άρχισε το πρώτο γκολ.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Δεν κατάφερε να σκοράρει παρότι είχε μεγάλη ευκαιρία. Σέρβιρε υπέροχα στον Τσικίνιο στο τρίτο τέρμα. Μπορούσε περισσότερα.

ΑΝΤΡΕ ΟΡΤΑ: Μπήκε σε ένα δύσκολο σημείο και προσπάθησε να δώσει επιθετικό ρυθμό χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

ΚΙΝΙ: Έπαιξε αλλαγή αντί του Μασούρα και είχε καλές και κακές στιγμές στην πίεση της Φενέρ.

ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ: Έδωσε λύσεις όσο αγωνίστηκε, ίσως έπρεπε να είχε μπει νωρίτερα.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε για λίγο και προσπάθησε περισσότερο να βοηθήσει στο ανασταλτικό κομμάτι.