Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, το πέναλτι επηρέασε την εξέλιξη» (vid)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχολίασε την νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League.

Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, το πέναλτι επηρέασε την εξέλιξη» (vid)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 3-2 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Τουρκία.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει ένα μικρό πλεονέκτημα και πως η φάση του πέναλτι επηρέασε την εξέλιξη του ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι δύσκολο, είναι καλό αποτέλεσμα, γιατί πήραμε μία νίκη που χθες δεν την είχαμε σίγουρη. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το τι συνέβη και είδαμε δύο πρόσωπα: «Το πέναλτι επηρέασε την εξέλιξη, ήμασταν πολύ καλοί μέχρι εκείνη την στιγμή. Δημιουργούσαμε μόνο κίνδυνο, ενώ ο αντίπαλος δεν το έκανε. Από το πέναλτι και μετά, ο αντίπαλος μπήκε στο παιχνίδι και άρχισε να πιέζει και πέτυχε το δεύτερο γκολ».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Τις ίδιες πιθανότητες και πριν από το παιχνίδι, έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Το γεγονός ότι παίζουμε εκτός έδρας δεν επηρεάζει το παιχνίδι μας. Οι αντίπαλοι πρέπει να βάλουν ένα γκολ παραπάνω από εμάς, άρα έχουμε ένα μικρό προβάδισμα».