Ολυμπιακός: Τα «κόλπα» των Τούρκων και η αλήθεια για τα περί «ματιών» της Φενέρμπαχτσε σε Έσε

Ο Σαντιάγκο Έσε εμφανίζεται να είναι στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε με την οποία παίζει σήμερα ο Ολυμπιακός * Κατά πόσο έχουν όμως βάση τα ρεπορτάζ;

Ολυμπιακός: Τα «κόλπα» των Τούρκων και η αλήθεια για τα περί «ματιών» της Φενέρμπαχτσε σε Έσε

Η τουρκική εφημερίδα «Sabah» αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της ότι η «Φενέρμπαχτσε θα παρακολουθήσει ζωντανά σήμερα τον Σαντιάγκο Έσε, όπως και στον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης και μπορεί να κάνει κίνηση για την απόκτησή του στο τέλος της σεζόν».

Είναι μία καλή ευκαιρία λοιπόν να παρουσιάσουμε κατά πόσο έχει βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ή όχι.

Πρώτον, είναι ένα ωραίο… κολπάκι από πλευράς Τούρκων, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποπροσανατολίσουν τον Αργεντινό χαφ. Πώς θα αποπροσανατολιστεί ο Έσε; Δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό των ανθρώπων της Φενέρ. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Έσε, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού, ανυπομονούν για τις διπλές αναμετρήσεις με τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης και είναι δεδομένο ότι δεν τον αγγίζουν όλα αυτά τα ρεπορτάζ.

Δεύτερον, το μοναδικό σημείο το οποίο έχει βάση για τον Αργεντινό, έχει να κάνει με το ότι η Φενέρμπαχτσε πράγματι τα Χριστούγεννα του 2022 είχε εκφράσει ενδιαφέρον προς την Ουρακάν. Κυρίως είχε κάνει μία ερώτηση για να μάθει το στάτους του ποδοσφαιριστή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τότε δεν είχε προχωρήσει σε επίσημη πρόταση, αλλά απλώς έκαναν μία βολιδοσκόπηση με το σκεπτικό να συνεχίσουν να τον παρακολουθούν και αν τους ταίριαζε το στυλ του, να έκαναν κίνηση το καλοκαίρι του 2023.

Τρίτον, το καλοκαίρι του 2023 δεν προκύπτει από κάπου ότι έκαναν οποιαδήποτε κίνηση προς την Ουρακάν για να τον αποκτήσουν. Για την ώρα δεν προκύπτει από πουθενά ότι σκοπεύουν να κάνουν κάποια κίνηση ενόψει καλοκαιριού. Αν πάμε όμως με τα… νερά τους και τους πιστέψουμε ότι όντως σκοπεύουν να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού τη θερινή περίοδο, δεν σημαίνει κιόλας ότι οι Πειραιώτες θα συναινέσουν κιόλας στην πώλησή του. Ο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που ο Μεντιλίμπαρ τον έχει στο μυαλό του ως μία από τις κολόνες της ομάδας του.