Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι και ο Ελ Αραμπί

Γιατί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί παραμένει φόβητρο για τους αντίπαλους του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Τι έλεγαν στην Φενέρμπαχτσε για τον Μαροκινό. 

Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι και ο Ελ Αραμπί

Την πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού μελετούσαν οι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι, αλλά και κάποιοι παράγοντες της Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ώρα που η τουρκική ομάδα ολοκλήρωνε την προετοιμασία της για τον αγώνα του Conference League (11/4 - 19.45).

Από τους παίκτες του Ολυμπιακού που είναι υποψήφιοι για τις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, οι Τούρκοι ξεχώριζαν κάποιους τους οποίους ήξεραν καλά. Τον Φορτούνη, τον Μασούρα από όσα είχε κάνει στα προηγούμενα ραντεβού των δύο ομάδων, τον Ροντινέι, τον Γιόβετιτς και μιλούσαν με πάρα πολύ καλά λόγια για τον Τσικίνιο.

Τίποτα δεν τους έκανε εντύπωση, αν και συζητούσαν για το γεγονός ότι ο Βάσκος προτιμά τον Τζολάκη στην εστία από τον πιο έμπειρο Πασχαλάκη. Αυτό που περισσότερο δεν μπορούσαν να... καταλάβουν είναι γιατί δεν παίζει βασικός στον Ολυμπιακό ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Προφανώς γνώριζαν καλά ότι ο συμπατριώτης του, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι πρώτος σκόρερ φέτος για την ελληνική ομάδα, αλλά για τον Ελ Αραμπί ο θαυμασμός και ο σεβασμός ήταν απεριόριστος στις αναφορές τους.

Μήπως παίξει κάποια στιγμή, βέβαια, ερχόμενος από τον πάγκο κάτι που δεν θα αρέσει καθόλου μα καθόλου στην τουρκική ομάδα και στα στελέχη της! Απλώς είναι ένα ακόμη δείγμα της τεράστιας διεθνούς απήχησης που έχει ο κορυφαίος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού.