Γιόβετιτς-Ντζέκο: Ξανά αντίπαλοι δύο φίλοι

Δύο μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Γιόβετιτς και Ντζέκο αναμένεται να βρεθούν αντίπαλοι στο ματς Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε. Όταν Μαυροβούνιος είχε νικήσει τον Βόσνιο.

Γιόβετιτς-Ντζέκο: Ξανά αντίπαλοι δύο φίλοι

Εάν ένα πράγμα προβληματίζει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αυτό είναι το ποιος θα παίξει καλύψει το κενό του Ποντένσε. Με τον Μασούρα και τον Γιόβετιτς να είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που διεκδικούν τη συγκεκριμένη θέση ο Βάσκος φαίνεται πως έχει δυσκολευτεί να πάρει την τελική του απόφαση.

Βέβαια σύμφωνα με όσα διαρρέονται από τον Ρέντη ο Μαυροβούνιος είναι αυτός που έχει προβάδισμα να παίξει από την αρχή και να συνθέσει την επιθετική τριπλέτα μαζί με Φορτούνη και Ελ Κααμπί.

Στα ματς που έχει παίξει ο Γιόβετιτς έχει ξεδιπλώσει την ποιότητα του στον αγωνιστικό χώρο και έχει δημιουργήσει πολλές φάσεις για τον Ολυμπιακό. Για τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή έχει μιλήσει και ο Μεντιλίμπαρ τονίζοντας πως δεν τον υπολογίζει ως καθαρό επιθετικό, αλλά ως δημιουργικό μέσο.

Ο Γιόβετιτς εάν όντως βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι θα βρει απέναντι του και έναν πολύ καλό του φίλο, τον Έντιν Ντζέκο. Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και το 2014 κατέκτησαν την Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι. Έχουν φάει τα γήπεδα και τα μεγάλα ματς με το κουτάλι και η αποψινή αναμέτρηση θα είναι μία ακόμα συνάντηση τους σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Οι δυο τους δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται αντίπαλοι στον αγωνιστικό. Τον Οκτώβριο του 2015 η Ίντερ με τον Γιόβετιτς στην ενδεκάδα της είχε αντιμετωπίσει την Ρόμα και οι «νερατζούρι» με ασίστ του νυν άσου του Ολυμπιακού είχαν νικήσει με σκορ 1-0. Αντίπαλοι έχουν βρεθεί και σε επίπεδο εθνικών ομάδων με την Βοσνία να νικάει το Μαυροβούνιο. Στο χορτάρι του Καραϊσκάκη αναμένεται να βρεθούν ξανά αντίπαλοι δύο καλοί φίλοι.