Ολυμπιακός: Κάτι χρωστάει ο Ελ Κααμπί στη Φενέρμπαχτσε

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν τρεις φορές τη Φενέρμπαχτσε και έχει αρκετούς λόγους για να την κερδίσει την Πέμπτη (11/4).

Ολυμπιακός: Κάτι χρωστάει ο Ελ Κααμπί στη Φενέρμπαχτσε

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα πάρει φανέλα βασικού το βράδυ της Πέμπτης (11/4, 19.45) στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Κόνφερεν στο Καραϊσκάκη.

Ένας Ελ Κααμπί που παρουσιάστηκε από τα σόσιαλ μίντια της UEFA ως ένας από τους τέσσερις παίκτες που θα πρέπει να δει ο κόσμος στα προημιτελικά της διοργάνωσης λόγω των όσων έχει πετύχει έως τώρα στην Ευρώπη.

Ο Μαροκινός φορ των Πειραιωτών έχει έξτρα κίνητρα για να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης.

Εκτός φυσικά από το προφανές που δεν είναι άλλο από το να βάλει ο Ολυμπιακός τις βάσεις πρόκρισης για τα ημιτελικά του θεσμού, ο Ελ Κααμπί θέλει να κάνει και «σεφτέ» στις νίκες απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Για όσους δεν το θυμούνται, ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει περάσει στο παρελθόν από το τουρκικό πρωτάθλημα, φορώντας τη φανέλα της Χατάισπορ.

Τη σεζόν 2021-22 είχε αντιμετωπίσει δύο φορές τη Φενέρμπαχτσε στην τουρκική Λίγκα και η Χατάισπορ είχε υποστεί δύο ήττες. Η μία ήταν με 1-2 εντός έδρας στις 26 Σεπτεμβρίου 2021 και η δεύτερη με 0-2 εκτός στις 20 Φεβρουαρίου 2022.

Τη σεζόν 2022-23 είχε παίξει μία φορά απέναντι στη Φενέρ και είχε ηττηθεί ξανά με 0-4 στο Σουκρού Σαράτσογλου στις 27 Δεκεμβρίου 2022.

Βέβαια, άλλο το μέγεθος της Χατάισπορ και άλλο του Ολυμπιακού.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρωστάει κάτι στον εαυτό του ο Ελ Κααμπί κόντρα στην τουρκική ομάδα.