Μπριζ: Χωρίς τον Μινιολέ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δίχως τον βασικό της τερματοφύλακα, τον Σιμόν Μινιολέ, θα αγωνιστεί η Κλαμπ Μπριζ κόντρα στον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League.

Μπριζ: Χωρίς τον Μινιολέ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Θετικά είναι τα νεότερα για τον ΠΑΟΚ ενόψει του πρώτου του αγώνα με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ στις 11 Απριλίου για τα προημιτελικά του Conference League.

Κι αυτό γιατί ο βελγικός σύλλογος θα παραταχθεί τελικά στο συγκεκριμένο ματς δίχως τον βασικό του τερματοφύλακα, τον Σιμόν Μινιολέ.

Ο τελευταίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με αντίπαλο την Σιντ Τρούιντεν και τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν τη σοβαρότητα του προβλήματός του.

«Ο Σιμόν Μινιολέ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σιντ Τρούιντεν το απόγευμα της Κυριακής. Οι εξετάσεις του έδειξαν πως ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει εκτός για αρκετές εβδομάδες. Περαστικά», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Κλαμπ Μπριζ.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο βελγικός σύλλογος συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή ως το τέλος της σεζόν, τον Νίκι Χάγιεν, αφού ο Ρόνι Ντέιλα αποτέλεσε παρελθόν από το σύλλογο.