Η αντίδραση του Ντζέκο όταν άκουσε για Ολυμπιακό και ο φίλος του ο Γιόβετιτς (vid)

Πως αντέδρασε ο Έντιν Ντζέκο όταν άκουσε πως αντίπαλος της Φενέρμπαχτσε θα είναι ο Ολυμπιακός και θα συναντήσει τον φίλο του, τον Στέφαν Γιόβετιτς.

Η αντίδραση του Ντζέκο όταν άκουσε για Ολυμπιακό και ο φίλος του ο Γιόβετιτς (vid)

Σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ανήκουν στο ρόστερ της Φενέρμπαχτσε. Βαριά ονόματα και παίκτες που έχουν κάνει τη διαδρομή τους εδώ και πολλά χρόνια. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Έντιν Ντζέκο. Δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες συστάσεις για τον Βόσνιο επιθετικό.

Ένα πολύ μεγάλο όνομα που είναι ένας εκ των αρχηγών της Φενέρμπαχτσε. Τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει και εννιά ασίστ. Ακόμα και στα 37 του χρόνια παραμένει ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής.

Ο Ντζέκο γνωρίζεται πολύ καλά με τον Στέφαν Γιόβετιτς. Έχουν υπάρξει συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Σίτι και έχουν κατακτήσει το 2014 το πρωτάθλημα. Έχουν κοινή πορεία οι δύο ποδοσφαιριστές και είναι πολύ καλοί φίλοι.

Χαρακτηριστικό είναι και το βίντεο που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Φενέρμπαχτσε με την αντίδραση που είχε ο Ντζέκο όταν άκουσε πως αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός. Αμέσως φώναξε το όνομα του Στέφαν Γιόβετιτς με τον οποίο θα είναι αντίπαλος.