Ολυμπιακός: Καμία προτίμηση δεν είχαν οι παίκτες για τον αντίπαλο

Η κλήρωση έφερε τη Φενέρμπαχτσε στο δρόμο του Ολυμπιακού, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είχαν καμία απολύτως προτίμηση μετά το ματς της Μπάτσκα Τόπολα. Το τελευταίο πράγμα που σκέφτονταν ήταν ο αντίπαλος στα προημιτελικά. 

Ολυμπιακός: Καμία προτίμηση δεν είχαν οι παίκτες για τον αντίπαλο

Τη Φενέρμπαχτσε λοιπόν θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Την ομάδα που έχει ένα μπάτζετ 200 εκατομμυρίων ευρώ και παιχταράδες όπως τον γερόλυκο Τζέκο, τον δαίμονα Τάντις, τον φοβερό επιθετικό Μπατσουαγί και μία ομάδα που είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

Μετά το έπος στην Μπάτσκα Τόπολα στα «πηγαδάκια» που στήθηκαν μεταξύ των παικτών, αντιλαμβανόσουν ότι δεν υπήρχε καμία προτίμηση για τον αντίπαλο στα προημιτελικά.

Προφανώς και κάποιοι θα προτιμούσαν να πέσουν πάνω στην Βικτόρια Πλζεν ή στην Μπριζ που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ, αλλά επί της ουσίας αυτό που έλεγαν οι «ερυθρόλευκοι» είναι ότι «ας έρθει όποιος θέλει»!

Δεν θα τα έβαφαν δηλαδή μαύρα αν στο δρόμο τους συναντούσαν την Άστον Βίλα ή τη Λιλ. Βέβαια, μία εκ των δύο θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά, αν και εφόσον πάνε όλα καλά με τη Φενέρμπαχτσε.

Η ουσία είναι ότι οι παίκτες έφευγαν από την «TSC Arena» με τέτοια ψυχολογία που ήταν σαν να έλεγαν ότι «αν είμαστε ο εαυτός μας και παίζουμε όπως ξέρουμε, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Ο δε Μεντιλίμπαρ μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος και πριν η κληρωτίδα βγάλει τη Μακάμπι, είχε πει ότι θα προτιμούσε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου, γιατί του αρέσουν τέτοιου είδους προκλήσεις. Είμαστε σίγουροι ότι και ο Βάσκος τεχνικός αισθάνεται μια χαρά που η επόμενη πρόκληση ακούει στο όνομα της Φενέρμπαχτσε.