Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: Οι «ερυθρόλευκοι» θρίαμβοι πριν δύο σεζόν (vids)

Ευχάριστες μνήμες ξύπνησε στον Ολυμπιακό η κλήρωση απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του UEFA Conference League αφού «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει δύο μεγάλες νίκες πριν δύο χρόνια στο Europa

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: Οι «ερυθρόλευκοι» θρίαμβοι πριν δύο σεζόν (vids)

Χαμόγελα επικρατούν στον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά την ιστορική πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ προκρίθηκε στα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης έπειτα από 25 χρόνια. Απέναντί του θα βρει την Φενέρμπαχτσε, μια ομάδα που γνωρίζει καλά.

Αυτό, διότι οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί πριν δύο χρόνια (2021/22) στους ομίλους του UEFA Europa League με τους Πειραιώτες να νικούν και τα δύο παιχνίδια και μάλιστα εμφατικά!

Στο πρώτο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησαν με 3-0 με τον Γιώργο Μασούρα να σκοράρει δύο φορές και τον Τικίνιο ακόμη μια.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Στο δεύτερο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός κλείδωσε την πρόκριση στα νοκ-άουτ, με τον Τικίνιο να βρίσκει δίχτυα και να οδηγεί την ομάδα του Πειραιά στην δεύτερη νίκη της επί των Τούρκων.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Ευχή όλων είναι μετά το νέο αντάμωμα μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε να δούμε εκ νέου παρόμοιες εικόνες και το συγκρότημα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στα ημιτελικά του UEFA Conference League.