Ολυμπιακός: Για να σε στείλουν στον ψυχίατρο

Ανατροπή που δεν έχει συμβεί ξανά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έκανε ο Ολυμπιακός που πραγματικά είναι ικανός για τα πάντα.

Ολυμπιακός: Για να σε στείλουν στον ψυχίατρο

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και παρά το γεγονός πως ο ενθουσιασμός είχε χτυπήσει… κόκκινο είπε την πιο σωστή κουβέντα. «Είμαστε ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο», είπε ο Πορτογάλος.

Έχει απόλυτο δίκιο ο Ποντένσε, διότι ο φετινός Ολυμπιακός είναι ικανός να σε στείλει στο ψυχίατρο. Αυτά που συμβαίνουν φέτος από την ομάδα του Πειραιά είναι ανεξήγητα. Μία καύσωνα, μία παγετό. Εκεί που λες ότι είναι ικανός να χάσει από τον οποιονδήποτε ξαφνικά σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να νικήσει όποιον κι αν έχει απέναντι του.

Κάπως έτσι χθες έβαλε στο γήπεδο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που πριν μία εβδομάδα του είχε βάλει τέσσερα γκολ στο Φάληρο και την απέκλεισε ρίχνοντας της έξι γκολ. Είναι οι ίδιοι παίκτες που πριν λίγες ημέρες είχαν δεχτεί τρία γκολ από τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και αποδοκιμάστηκαν. Αυτοί που είχαν βάλει τέσσερα στον ΠΑΟΚ και εκείνοι που είχαν νικήσει τη Γουέστ Χαμ και είχαν δεχτεί τέσσερα από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Θα βγάλουμε άκρη ποτέ με τον φετινό Ολυμπιακό; Σίγουρα όχι και το μόνο δεδομένο είναι ότι μπορεί να σε εκθέσει από εβδομάδα σε εβδομάδα. Το σίγουρο για τη φετινή ομάδα είναι πως έχει πολύ καλό ρόστερ, έχει καλούς παίκτες έστω κι αν βγάζουν την εικόνα μερικές φορές πως δεν έχουν το ειδικό βάρος να αντέξουν δύσκολες καταστάσεις. Είναι ποδοσφαιριστές με ποιότητα που αν καθοδηγηθούν σωστά και βασικά το αποφασίσουν να παίξουν μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Όπως επίσης είναι σίγουρο ότι ο φετινός Ολυμπιακός δεν είναι τόσο καλά δουλεμένος και γι’ αυτό έχει και αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Το τι θα γίνει στο μέλλον και που θα φτάσει ας το αφήσουμε καλύτερα να μας το δείξει ο χρόνος.