Ολυμπιακός: Η υποψηφιότητα Τζολάκη και τα ρίσκα του Μεντιλίμπαρ

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κάποια έκπληξη φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη ρεβάνς με τη Μακάμπι για να διεκδικήσει τις ελάχιστες πιθανότητες που αναλογούν στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Η υποψηφιότητα Τζολάκη και τα ρίσκα του Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι από τους προπονητές που θα δώσουν στο... πιάτο την ενδεκάδα στους παίκτες του.

Φροντίζει να δοκιμάζει διάφορα πράγματα και να αιωρούνται αρκετά. Η αίσθηση που επικρατούσε μετά το φινάλε της προπόνησης στον Ρέντη ήταν ότι έχει στα σκαριά κάποια έκπληξη.

Σαν να θέλει να αιφνιδιάσει κατά κάποιο τρόπο τον Ρόμπι Κιν, έτσι ώστε να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ που θα του αναπτερώσει το ηθικό για να διεκδικήσει τις ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης που αναλογούν στον Ολυμπιακό.

Αναμένεται λοιπόν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ενδεκάδα που θα παρατάξει, αλλά και ο σχηματισμός. Σε πρώτη φάση ο Τζολάκης είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα για να προφυλαχθεί περισσότερο ο Πασχαλάκης που έπαιζε το τελευταίο διάστημα με ενοχλήσεις στον ώμο.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Στέφαν Γιόβετιτς, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει λίγη ώρα πριν από τη σέντρα πώς θα κινηθεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Αν θα πάει δηλαδή με τριάδα τους Έσε, Τσικίνιο και Όρτα ή θα επιλέξει κάποιο άλλο σχήμα με την παρουσία πιο επιθετικογενών ποδοσφαιριστών.

Κατά τ’ άλλα, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού βλέπουν τη ρεβάνς με τη Μακάμπι ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιστρέψουν σε πρώτη φάση στις καλές εμφανίσεις και να πάνε ήρεμα στη διακοπή. Είναι σαφές ότι τρίτο σερί παιχνίδι με αρνητική εικόνα και βαρύ σκορ, δεν είναι κάτι που χωνεύεται εύκολα.