ΠΑΟΚ: Η αποστολή κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης (14/3) του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους «16» του Conference League.

ΠΑΟΚ: Η αποστολή κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης (14/3) με αντίπαλο τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους «16» του Conference League.

Ο «δικέφαλος του βορρά» είχε γνωρίσει την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και πλέον στον επαναληπτικό θα κληθεί να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψε στο γήπεδο ατομικά και οι Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Ζόαν Σάστρε έκαναν θεραπεία, ενώ στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέστρεψε ο Σαμάτα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Μπράντον, Σαμάτα.