Ρόμπι Κιν: «Θα έχουμε πρόβλημα αν πιστέψουμε ότι τελείωσε»

Ο Ρόμπι Κιν μίλησε για τη ρεβάνς της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Ρόμπι Κιν: «Θα έχουμε πρόβλημα αν πιστέψουμε ότι τελείωσε»

Ακόμα και λίγη ώρα μετά το τέλος του πρώτου αγώνα όταν η Μακάμπι είχε θριαμβεύσει στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού ο Ρόμπι Κιν διατηρούσε χαμηλούς τόνους και τόνιζε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Το ίδιο έκανε και στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου με παίκτες που μπορούν να μας κάνουν ζημιά. Αν πιστεύουμε ότι έχει τελειώσει η πρόκριση θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Το είπαμε και στους παίκτες όταν τελείωσε το τελευταίο παιχνίδι.

Πρέπει να το πιστέψουμε και μπορούμε να κερδίσουμε. Όπως πιστεύουμε πάντα. Θα προσαρμοστούμε στο παιχνίδι και δεν ξέρω τι θα κάνει ο προπονητής τους. Θα αναλύσουμε την κατάσταση στα πρώτα λεπτά», τόνισε ο Κιν.

Στη συνέχεια τόνισε: «Δείξαμε δύναμη και αποφασιστικότητας στον Πειραιά, όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Θα συνεχίσω να λέω αυτό που είπα από την πρώτη ημέρα εδώ. Εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε ως ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα και αυτό συνέβη την περασμένη εβδομάδα και θα πρέπει να το κάνουμε και αύριο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει περισσότερα. Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε να έχουμε απαιτήσεις. Δεν θέλουμε να βγάλουμε το πόδι από το γκάζι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρόμπι Κιν.