«Βόμβα» Ζάετς: «Στην Τσεχία ο τελικός του Conference αν περάσει η Ντιναμό»

Ο Βελίμιρ Ζάετς δήλωσε πως αν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ περάσει στον τελικό του Conference League τότε θα αλλάξει και η έδρα του.

«Βόμβα» Ζάετς: «Στην Τσεχία ο τελικός του Conference αν περάσει η Ντιναμό»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το παιχνίδι της φάσης των «16» του Conference League. Οι Κροάτες έχουν επικρατήσει στο πρώτο ματς με σκορ 2-0 και έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Ο Βέλιμιρ Ζάετς είναι αρχηγός της αποστολής των Κροατών, αφού εδώ και λίγες ημέρες είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου. Ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην ΕΡΤ3 και αποκάλυψε μία σημαντική πληροφορία.

Ανέφερε πως σε περίπτωση που η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φτάσει στον τελικό του Conference League τότε αυτός δεν θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια όπως είναι προγραμματισμένος. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο τελικός θα διεξαχθεί στην Τσεχία.

«Είναι καλή έδρα, μακάρι να παίξουμε εμείς στον τελικό. Αν θα παίξουμε εμείς που θα είναι δύσκολο γιατί μετά πρέπει να περάσεις αρκετούς αντιπάλους. Αν πάμε δεν μπορεί να παίξει η Ντινάμο στο γήπεδο της ΑΕΚ. Θα πάει στην Τσεχία», ανέφερε ο Ζάετς.

Μέχρι στιγμής, πάντως δεν υπάρχει ενημέρωση από την UEFA πως θα αλλάξει η έδρα του τελικού.