Γιακίροβιτς: «Προσοχή στην επιθετική τριπλέτα του ΠΑΟΚ, για εκπλήξεις ρωτήστε τον Λουτσέσκου»

Ο προπονητής της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Σεργκέι Γιακίροβιτς, δήλωσε πως δεν διαφοροποιήσει το σχήμα της ομάδας του σχέση με το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Γιακίροβιτς: «Προσοχή στην επιθετική τριπλέτα του ΠΑΟΚ, για εκπλήξεις ρωτήστε τον Λουτσέσκου»

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κρατάει το 2-0 του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τους «16» του Conference League, αλλά ο Σεργκέι Γιακίροβιτς δεν επαναπαύεται στο προβάδισμα της ομάδας του, όπως δήλωσε τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα:

«Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επιθετική τριπλέτα του ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς επισήμανα και στο πρώτο παιχνίδι. Στους Άντριγια Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλια. Δεν ξέρω αν στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι εμείς ή εκείνοι δεν βρέθηκαν στην καλύτερη ημέρα τους αλλά θα επιμείνω στους ίδιους. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα νέος παίκτης με πολύ μεγάλο μέλλον μπροστά του.

Η ομάδα είναι περίπου ίδια. Η σύνθεση είναι πάνω κάτω η ίδια. Θα είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στο γήπεδο, πιστεύουμε πως θα πάνε όλα καλά, όσο για τις εκπλήξεις θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Λουτσέσκου. Εμείς από την πλευρά μας θεωρώ ότι μπορούμε να προοδεύσουμε, να μην επαναλάβουμε τα λάθη μας γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα».