Ολυμπιακός: Από το Μόναχο απευθείας στη Σερβία ο Συλαϊδόπουλος για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι

ΜΠΑΤΣΚΑ - ΤΟΠΟΛΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος δεν έχασε χρόνο και απευθείας από το Μόναχο ταξίδεψε για τη Σερβία για να βρεθεί δίπλα στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/3, 22.00).

Ολυμπιακός: Από το Μόναχο απευθείας στη Σερβία ο Συλαϊδόπουλος για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι

Η Κ19 του Ολυμπιακού έχει κάνει περήφανη την ερυθρόλευκη οικογένεια. Όχι μόνο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Youth League, αλλά και για το ποδόσφαιρο που παράγει. Σίγουρα σημαντικό ρόλο έχει παίξει η παρουσία του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου στον πάγκο των «μικρών», με τον Έλληνα τεχνικό να χαίρει της εκτίμησης όλων των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Ο Συλαϊδόπουλος λοιπόν δεν έχασε καθόλου χρόνο. Αφού μοίρασε συγχαρητήρια στα δικά του παιδιά για την πρόκριση επί της Μπάγερν και δήλωσε πολλάκις ότι αισθάνεται υπερήφανος για όσα έχουν καταφέρει, πήρε το πρώτο αεροπλάνο από το Μόναχο για να έρθει στη Σερβία!

Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με το ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον έχει ως έναν από τους άμεσους συνεργάτες του από την πρώτη μέρα που κάθισε στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο Συλαϊδόπουλος από τη βαυαρική πρωτεύουσα θα βρεθεί στο Νόβι Σαντ, όπου θα καταλύσει η ερυθρόλευκη αποστολή και θα έχει την ευκαιρία εκεί να συναντήσει τον Μεντιλίμπαρ, το υπόλοιπο σταφ και τους ποδοσφαιριστές.

Πλέον, το μυαλό του Έλληνα τεχνικού δεν είναι πουθενά αλλού πέρα από τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα (14/3, 22.00). Μια ρεβάνς στην οποία - για να είμαστε ειλικρινείς - ο Ολυμπιακός έχει απειροελάχιστες πιθανότητες για να φέρει τούμπα την κατάσταση και να βρεθεί στα προημιτελικά του Κόνφερενς.