Μεγάλη προσοχή ζητάει ο Κιν για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό

Η Μακάμπι έχει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Conference League, αλλά ο Ρόμπι Κιν εξακολουθεί να θέλει την ομάδα του πολύ προσεκτική στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. 

Μεγάλη προσοχή ζητάει ο Κιν για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μεγάλο προβάδισμα έως σχεδόν σίγουρη την πρόκριση στους «8» του Conference League μετά τη νίκη στο Φάληρο με 4-1 επί του Ολυμπιακού, αλλά ο Ρόμπι Κιν εξακολουθεί να θέλει την ομάδα του πολύ προσεκτική και με στόχο να νικήσει ξανά κι όχι να περιμένει στη ρεβάνς της Πέμπτης (14/3) στη Σερβία.

Ο Ιρλανδός τεχνικός είπε μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μπεϊτάρ (1-0) για το πρωτάθλημα ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά αλλά σημασία έχει η νίκη έπειτα από ένα τόσο απαιτητικό ματς όπως αυτό στον Πειραιά.

Και αμέσως μετά προσηλώθηκε στην κατασκοπεία του Ολυμπιακού, μην κρύβοντας και αυτός την έκπληξή του για τη νέα εντός έδρας ήττα της ελληνικής ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το βίντεο του οποίου από την πρώτη στιγμή τέθηκε στη διάθεσή του.

Η Μακάμπι θα έχει οπαδούς στην Τόπολα για τη ρεβάνς, με τη διοίκησή της να ζητά μεγάλη προσοχή έπειτα και από τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με επίθεση σε βάρος των φίλων της ομάδας του Τελ Αβίβ από εκείνους της Μπεϊτάρ.