Ολυμπιακός: Τα «καμπανάκια» στον Ρέντη για Μίλσον και Ζαχάβι

Σε ποιους ποδοσφαιριστές έχει εστιάσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και γιατί ο Μίλσον θεωρείται ο μεγαλύτερος κίνδυνος.

Ολυμπιακός: Τα «καμπανάκια» στον Ρέντη για Μίλσον και Ζαχάβι

Θα περίμενε κανείς ότι στον Ρέντη είναι στα… κόκκινα λόγω του Ζαχάβι, αλλά ο έμπειρος επιθετικός δεν είναι το μοναδικό θέμα που υπάρχει ενόψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει ασχοληθεί αρκετά και με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή της ισραηλινής ομάδας. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Μίλσον. Θεωρεί ότι ο αριστερός εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι από τους πιο επικίνδυνους ποδοσφαιριστές.

Ο Ροντινέι από την πλευρά του θα έχει αρκετή δουλειά. Ο Μίλσον στο ένας εναντίον ενός είναι τρομερά επικίνδυνος. Μπορεί να αδειάσει τον αντίπαλό του και να δημιουργήσει πολλά ρήγματα από τα άκρα.

Για τον Μεντιλίμπαρ ο Μίλσον είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει να λύσει η ομάδα του Πειραιά. Η ταχύτητά του και η ικανότητα στο ένας με έναν είναι στοιχεία που τον καθιστούν νούμερο 1 κίνδυνο στον αποψινό αγώνα.

Όσον αφορά στον Ζαχάβι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι γνωστό το τι μπορεί να κάνει ο έμπειρος επιθετικός. Έχει πλούσιο ρεπερτόριο στα τελειώματα των φάσεων, αλλά έχει κι άλλες ικανότητες.

Ο 36χρονος φορές πολλές φορές τραβιέται έξω από την περιοχή με στόχο να πάρει μαζί του έναν στόπερ. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκει να ανοίξει χώρους προκειμένου οι συμπαίκτες του να παίξουν κάθετα και να δημιουργήσουν καταστάσεις.