Κοτάρσκι: «Είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να προκριθούμε»

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, για το παιχνίδι της Πέμπτης (7/3) με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους «16» του Conference League.

Κοτάρσκι: «Είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να προκριθούμε»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (7/3) με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους «16» του Conference League.

Αναλυτικά, είπε:

Για το ότι καλείται να στεναχωρήσει τους συμπατριώτες του: «Είμαι επαγγελματίας αύριο είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα, παίζω για τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτή είναι η προσέγγιση μου».

Αν του δίνει κίνητρο ότι παίζει στην Κροατία και ένα σχόλιο για την κλήση του στην εθνική: «Είναι ωραίο να είμαι εδώ, στο σπίτι μου, φέρνει κάποια συναισθήματα. Ωστόσο, όχι κάτι ιδιαίτερο. Για την εθνική είναι τιμητικό και είμαι χαρούμενος που ήρθε αυτή η κλήση. Ήταν μια όμορφη εβδομάδα για εμένα, αλλά έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες έως τότε, οπότε εγώ δουλεύω σκληρά για τον ΠΑΟΚ. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα».

Η διαφορά του αγώνα με την Χάιντουκ και αυτού με την Ντιναμό: «Δεν είναι καλό να συγκρίνουμε τα δύο ματς, ήμασταν μια νέα ομάδα τότε, δεν θα είναι ίδια ματς. Θα είναι άλλο παιχνίδι, σεβόμαστε την Ντιναμό, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και την ποιότητα μας».

Η ανάλυση που έχει γίνει από τον ΠΑΟΚ για την Ντιναμό: «Όπως είπα δεν θα είναι καλό να πούμε κάτι, έχουμε κάνει την ανάλυση μας. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να προκριθούμε».