Γιακίροβιτς: «Πολύ επικίνδυνοι Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ - Να εστιάσουμε και στον Κωνσταντέλια»

Ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σεργκέι Γιακίροβιτς, μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στους «16» του Conference League, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Κωνσταντέλια.

Γιακίροβιτς: «Πολύ επικίνδυνοι Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ - Να εστιάσουμε και στον Κωνσταντέλια»

Ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σεργκέι Γιακίροβιτς, σε δηλώσεις του για το αυριανό (7/3) πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για τους «16» του Conference League, είπε:

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα όταν ο ΠΑΟΚ έχει κατοχή της μπάλας. Ο αντίπαλος μας έχει μια σπουδαία επιθετική γραμμή αφού τόσο ο Τάισον όσο κι ο Ζίβκοβιτς μαζί με τον Ντεσπόντοφ – δε γνωρίζω ποιοι θα παίξουν αύριο – είναι πολύ επικίνδυνοι. Αλλά εκεί που θέλω να σταθώ είναι στον Κωνσταντέλια. Για μένα είναι το μεγαλύτερο ταλέντο και πρέπει να εστιάσουμε πάνω του.

Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να τους δώσουμε χώρο. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει σε κάθε λεπτό του αγώνα τι πρέπει να κάνει. Είναι μια συμπαγής ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και αυτό το δείχνει και η βαθμολογική του θέση στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Είναι μια συμπαγής ομάδα κι επομένως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα και να μην τους επιτρέπουμε να βρουν χώρους για να βγαίνουν μπροστά αφού η μετάβαση τους στην αντίπαλη περιοχή είναι ένα από τα όπλα τους».