Ρέτσος: «Όνειρο για όλους μας η διάκριση στην Ευρώπη»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος εξήγησε την βελτίωση του Ολυμπιακού και μίλησε για τους στόχους της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Μακάμπι και της συνέχειας.

Ρέτσος: «Όνειρο για όλους μας η διάκριση στην Ευρώπη»

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Ρέτσος, μιλώντας για τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3) για τη φάση των «16» του Conference League.

O διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε:

Στην αλλαγή του κλίματος στην ομάδα: «Είμαστε σε καλή φάση η ομάδα. Και ατομικά οι παίκτες στην καλύτερη κατάσταση. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το σερί, έχουμε κάνει ένα σύνολο όλο αυτό τον καιρό και ειδικά τελευταία για τις νίκες σε κάθε γήπεδο. Έχουμε δεθεί περισσότερο, μας έχει βοηθήσει τακτικά ο νέος προπονητής. Κοιτάμε να πετυχαίνουμε γκολ και να μη δεχόμαστε, κάτι που ήταν πρόβλημα το προηγούμενο διάστημα.

Για το δέσιμο με τον Κάρμο: «Έχουμε παίξει σχεδόν όλοι οι στόπερ, δε θέλαω να σταθώ μόνο στον Κάρμο και σε εμένα. Όλοι μπορούν να ανταποκριθούν και το δείχνουν μέσα στους αγώνες».

Για το πλάνο και τον κόσμο: «Έχουμε ένα πλάνο και θέλουμε να το ακολουθήσουμε. Αγώνα με τον αγώνα βελτιωνόμαστε, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι. Ο κόσμος μας είναι κοντά κι αυτό είναι πάντα ένα εξτρά πλεονέκτημα για εμάς».

Για το εάν είναι η στιγμή να γίνει τώρα η μεγάλη διάκριση στην Ευρώπη: «Είναι ένα όνειρο για όλους μας, όσοι ξέρουμε την πορεία του Ολυμπιακού πάντα ελπίζαμε για κάτι μεγαλύτερο, Φέτος, με ταπεινότητα, μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο και την ομάδα την χαρά να φτάσουμε ψηλά. Δεν φοβόμαστε κανέναν, όταν είμαστε καλά μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα σε σχέση με τώρα. Αυτό το σχόλιο θέλω να κάνω και πιστεύω να τα καταφέρουμε»

Για την αλλαγή αποτελεσμάτων στην Ευρώπη εντός έδρας: «Έχουν γίνει πολλές αλλαγές από πέρυσι, κάποιες προσθήκες στο ρόστερ, κάποιες αλλαγές σε διάφορους ρόλους. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι να κοιτάμε μπροστά και οι στόχοι μας είναι να πάμε καλά στην Ευρώπη και να πάρουμε τον τίτλο στην Ελλάδα. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν».