Ολυμπιακός: Η Μακάμπι, τα σερί εντός και οι διαφορές στις λίγκες

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει αφοσιωθεί στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Conference League με κάποιες διευκολύνσεις που εδώ δεν είναι τόσο απλές. 

Ολυμπιακός: Η Μακάμπι, τα σερί εντός και οι διαφορές στις λίγκες

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Conference League την Πέμπτη (7/3-19.45) στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά - όπως και ο Ολυμπιακός φυσικά -έχει το μυαλό της και στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Εκεί όπου παραμένει ισόβαθμη στην κορυφή με την Μακάμπι Χάιφα, αλλά είναι σε διαδικασία διευκόλυνσης από τη λίγκα της για τα ματς μετά τον Ολυμπιακό. Ενδιάμεσα των αγώνων με την ελληνική ομάδα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παίξει εκτός έδρας με την Μπεϊτάρ, αλλά είναι υπό συζήτηση εάν και πότε θα γίνει το αμέσως επόμενο παιχνίδι της, απέναντι στην Χάποελ Χάιφα.

Όλα αυτά την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει σοβαρή πιθανότητα να πάει στο πιο δύσκολο δεκαήμερο της σεζόν, με δύο εντός έδρας ματς (Μακάμπι και ΠΑΟ) και δύο εκτός (Μακάμπι, ΑΕΚ). Εάν δεν γίνει δεκτή η εισήγηση της ΕΠΟ για αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής των play off.

Κάτι άλλο που είναι θετικό για την αντίπαλο του Ολυμπιακό είναι πως τα τρία τελευταία παιχνίδια της τα έχει δώσει στο γήπεδό της και έχει αποφύγει κάθε ταλαιπωρία μετακίνησης. Δύο ματς πρωταθλήματος και ένα για το Κύπελλο την τελευταία εβδομάδα ήταν στο γήπεδό της. Είναι λεπτομέρειες που σίγουρα παίζουν ρόλο, έστω κι αν δεν είναι οι σημαντικότερες για την έκβαση μιας νοκ άουτ αναμέτρησης.