Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να προσέχουμε πολύ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την κλήρωση που έφερε την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο δρόμο της ομάδας του στους «16» του Conference League.

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να προσέχουμε πολύ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote TV, μίλησε για την κλήρωση του Ολυμπιακού που έφερε την Μακάμπι Τελ Αβίβ στους «16» του Conference League.

Αναλυτικά:

Για την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Δεν γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα, ούτε τους παίκτες. Στα προκριματικά δεν θα είναι εύκολα, πρέπει να προσέχουμε πολύ. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι τα πράγματα έχουν πάει καλά, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Οι αντίπαλοι θα είναι πιο δύσκολοι και μεγάλοι, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Όλοι είναι σχεδόν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε».
Για το ευρωπαϊκό που ζήτησαν οι οπαδί του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος: «Αυτό είναι το κακό. Όταν δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα νομίζουμε ότι είναι όλα μαύρα, όταν κερδίζεις τα θέλεις όλα. Βήμα-βήμα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς του πρωταθλήματος και συνέχεια θα δούμε. Βήμα-βήμα πιστεύω πως θα προχωρήσουμε».
Για το γεγονός ότι το πρώτο ματς θα γίνει στο Καραϊσκάκη: «Στη θεωρία είναι κακό. Το δεύτερο παιχνίδι πρέπει να γίνεται στην έδρα σου για να έχεις την ώθηση των φιλάθλων. Για μένα δεν έχει σημασία καμία, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και στις δυο έδρες».