Στάνκοβιτς: «Θέλω κολασμένη ατμόσφαιρα»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής της Φερεντσβάρος, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό

Στάνκοβιτς: «Θέλω κολασμένη ατμόσφαιρα»

Κολασμένη ατμόσφαιρα ζητά από τους φίλους της Φερεντσβάρος, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς στο αυριανό (22/2) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Conference League.

«Πολλοί λένε πως είναι το ματς της χρονιάς, αλλά για μένα είναι περισσότερο το ματς της στιγμής. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και θέλω να εμπλέξω σε αυτό όχι μόνο τους παίκτες, αλλά και τους συνεργάτες και τους φιλάθλους μας. Θα είμαστε ενωμένοι και θέλω να υπάρχει κολασμένη ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Θέλω να ζητήσω από όλους να πιστεύουν στην ομάδα ως το τελευταίο λεπτό ότι μπορούμε να νικήσουμε. Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο γεμάτοι πάθος και να παλέψουμε, ο στόχος μας είναι να παίξουμε οργανωμένα και με μεγάλη πίστη για 100 λεπτά. Από τότε που ανέλαβα δεν είχα ποτέ μια τόσο… μεγάλη εβδομάδα χωρίς παιχνίδι. Ήδη σκεφτόμουν τη ρεβάνς μετά το τέλος του πρώτου αγώνα και προσπάθησα να αναλύσω κάθε λεπτομέρεια για να βελτιωθούμε», τόνισε ο Σέρβος προπονητής.

«Είναι καλό για μας που αναβλήθηκε το παιχνίδι πρωταθλήματος. Ήμασταν κουρασμένοι πολύ μετά το πρώτο ματς και τώρα είχαμε τη δυνατότητα να φρεσκάρουμε την ομάδα. . Παίζουμε στην έδρα μας, είμαι σίγουρος πως θα έχουμε ευκαιρίες και θέλουμε να ανταμείψουμε τον κόσμο μας με την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός έπαιξε αλλά είχε πολλές αλλαγές. Παρ’ όλα αυτά έπαιξαν πολύ οργανωμένα και επιθετικά. Θα είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι για τη ρεβάνς», πρόσθεσε.