Μακρέτσκις: «Θα είναι αξέχαστη η μάχη με τον Ολυμπιακό»

Για το αυριανό (22/2, 22.00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο 23χρονος μπακ της Φερεντσβάρος, Τσεμπράιλ Μακρέτσκις. 

Μακρέτσκις: «Θα είναι αξέχαστη η μάχη με τον Ολυμπιακό»

Την άποψη του για το ματς με τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη (22/2, 22.00) μίλησε ο 23χρονος χαφ της Φερεντσβάρος, Τσεμπράιλ Μακρέτσκις.

Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη πως οι πιθανότητες πρόκρισης κόντρα στους Πειραιώτες παραμένουν μοιρασμένες σημειώνοντας πως με την υποστήριξη 22.000 οπαδών της, η Φερεντσβάρος μπορεί να δυσκολέψει οποιονδήποτε αντίπαλο.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν εκνευριστικό το γεγονός πως δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του αγώνα γιατί παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Στα πρώτα 45 λεπτά ήμασταν επικίνδυνοι. Πρέπει να παραδεχθούμε όμως πως στο τέλος ήμασταν πραγματικά κουρασμένοι. Τα έδωσα όλα και χρειάστηκε να τρέξω περισσότερο απ' ότι συνήθως», τόνισε αρχικά ο Μακρέτσκις προσθέτοντας:

«Έχουμε ακόμα τις ίδιες πιθανότητες. Στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός νίκησε με την υποστήριξη του κόσμου. Μην ξεχνάτε όμως πως στην έδρα μας, με 22.000 οπαδούς μας δεν είναι εύκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Είμαστε το ίδιο καλοί με τον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ περισσότερο από κάθε άλλη φορά για το παιχνίδι της Πέμπτης (22/2). Θα είναι μια ακόμη αξέχαστη μάχη, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ελπίζω να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της ημέρας».