Ολυμπιακός: Ο Έσε ακόμα αντέχει και θα αντέξει και στη Βουδαπέστη!

Ο Σαντιάγκο Έσε έχει τραβήξει μεγάλο κουπί, αλλά δείχνει ότι είναι σε θέση να βοηθήσει από την αρχή και στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία την Πέμπτη (22/2, 22.00).

Ολυμπιακός: Ο Έσε ακόμα αντέχει και θα αντέξει και στη Βουδαπέστη!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να σκεφτεί τον Ολυμπιακό δίχως τον Σαντιάγκο Έσε κόντρα στη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη το βράδυ της Πέμπτης (22/2, 22.00). O Αργεντινός χαφ έχει τραβήξει μεγάλο κουπί. Έτρεχε... non stop στο 1-0 του πρώτου αγώνα με τους πρωταθλητές Ουγγαρίας. Έτρεχε... non stop και στο 4-1 της Τούμπας επί του ΠΑΟΚ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι παρότι υπάρχει κούραση, ειδικά στο ματς με τον ΠΑΟΚ άγγιξε το τέλειο στις ενέργειές του. Αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις της μπάλας, αλάνθαστος στις ενέργειές του στο δεύτερο μισό του γηπέδου και αρκετές ανακτήσεις της μπάλας, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμπαίκτες του να φύγουν στην αντεπίθεση.

Ο Έσε δείχνει να αντέχει στην πίεση και στα συνεχόμενα ματς. Την Τρίτη (20/2) οι Πειραιώτες δεν έκαναν προπόνηση και ο Αργεντινός μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του πήραν κάποιες ανάσες και κατά κάποιο τρόπο καθάρισε το μυαλό τους.

Η εικόνα του είναι τέτοια που δείχνει ότι θα αντέξει και στη Βουδαπέστη, μολονότι έχει πίσω του έναν χρόνο μπάλας δίχως να κάνει διακοπές! Για την ακρίβεια, ξεκουράστηκε μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα. Από τον Ιανουάριο του 2023 παίζει ανελλιπώς ποδόσφαιρο και ο Μεντιλίμπαρ τον έχει ως έναν από τους βασικούς του «πυλώνες στην αναμέτρηση της ουγγρικής πρωτεύουσας.

Είναι φυσικά ένα ερώτημα οι παρτενέρ του στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αν θα δούμε δηλαδή πάλι τους Καρβάλιο και Αλεξανδρόπουλο όπως στο πρώτο ματς ή τους Τσικίνιο και Όρτα όπως στην Τούμπα. Ο ίδιος πάντως δεν το κουνάει από την ενδεκάδα...