Ολυμπιακός: Το απίστευτο με τον Τουρπέν και τις κόκκινες

Ο Κλεμάν Τουρπέν έχει δείξει επτά κόκκινες κάρτες στα εννιά τελευταία του παιχνίδια κι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στη ρεβάνς με την Φερεντσβάρος. 

Ολυμπιακός: Το απίστευτο με τον Τουρπέν και τις κόκκινες

Η επιλογή της UEFA να ορίσει τον Κλεμάν Τουρπέν για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία αποτελεί εγγύηση για σωστή διαιτησία, από τη στιγμή που ο 41χρονος Γάλλος θεωρείται ο κορυφαίος στην Ευρώπη, με τελικούς Europa League και Champions League το 2021 και 2022 αντιστοίχως.

Για τον αγώνα της Πέμπτης (22/2) και το στόχο της πρόκρισης στους «16» του Conference League, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στο θέμα των καρτών. Γενικά ο Τουρπέν δεν είναι διαιτητής που στην καριέρα του βγάζει πολλές κόκκινες κάρτες, αλλά το τελευταίο διάστημα το κάνει συνεχώς!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία εννιά ματς που έχει διευθύνει, τα περισσότερα για το γαλλικό πρωτάθλημα και το Μπράγκα - Ουνιόν για την Ευρώπη, έχει δείξει επτά κόκκινες! Ανάμεσα στους παίκτες που έχει αποβάλλει είναι και ο Μπαρκολά της Παρί, στο 2-2 με την Μπρεστ.

Στο ματς που είχε παίξει παλαιότερα τον Ολυμπιακό ο Τουρπέν, στην ήττα από την Αϊντχόφεν με 2-1 στην Ολλανδία με το γκολ του Χασάν που είχε δώσει τη μεγάλη πρόκριση στους «16» του Europa League, ο Γάλλος ρέφερι δεν είχε δείξει κόκκινη κάρτα, αλλά αρκετές κίτρινες. Ανάμεσα στους παίκτες που είχαν παρατηρηθεί τότε ήταν ο Γιώργος Μασούρας.