Ολυμπιακός: Πρόβα ενδεκάδας απευθείας στην Ουγγαρία

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα κάνει το τελικό τεστ πριν από τη Φερεντσβάρος στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει στην Βουδαπέστη την Τετάρτη (21/2, 20.00).

Ολυμπιακός: Πρόβα ενδεκάδας απευθείας στην Ουγγαρία

Η Φερεντσβάρος ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό από το περασμένο Σάββατο (17/2). Οι Πειραιώτες θα κάνουν ουσιαστικά μόλις μία προπόνηση για να ετοιμάσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21/2, 22.00). Μια προπόνηση που θα γίνει απευθείας στην Ουγγαρία.

Ο Βάσκος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Μαγυάρους για να υπερασπιστεί το 1-0 του Καραϊσκάκη, αλλά - όπως τόνισε και ο ίδιος - για να κερδίσει για δεύτερη φορά τη Φερεντσβάρος. Δεν πάει ο Ολυμπιακός στην Ουγγαρία για να αποσπάσει την ισοπαλία ή για να κυνηγήσει την πρόκριση στην παράταση ή στα πέναλτι. Στόχος των Πειραιωτών είναι να πάρουν το διπλό.

Πρόβα ενδεκάδας λοιπόν ο Μεντιλίμπαρ θα κάνει απευθείας στο «Ferencvaros Stadion», με τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε και Ελ Κααμπί να έχουν δεδομένη την παρουσία του στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα, ο Ντόη θα μονομαχήσει με τον Ρέτσο για μία θέση δίπλα στον Κάρμο. Οι Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο και Όρτα θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις στα χαφ μαζί με τον «σίγουρο» Έσε.

Οι Ποντένσε, Μασούρας και Φορτούνης θα διεκδικήσουν τις άλλες δύο θέσεις στα φτερά της επίθεσης για να πλαισιώσουν τον Ελ Κααμπί στην εμπροσθοφυλακή.

Όπως αντιλαμβάνεστε, χωρίς να έχει γίνει έστω μία δοκιμή στον Ρέντη, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει στο μυαλό του ο Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους «11», αλλά δεν έχει ανακοινώσει τίποτα στους ποδοσφαιριστές του. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν παραμονή του αγώνα, στην προπόνηση που θα γίνει επί ουγγρικού εδάφους.