Κορυφαία η ομάδα! - Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν ομάδα, είχε πλάνο και φυσικά πολλούς διακριθέντες στο 1-0 με τη Φερεντσβάρος. Τούρμπο ο Ροντινέι. 

Κορυφαία η ομάδα! - Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Φερεντσβάρος με σκόρερ τον Ελ Κααμπί και ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στους «16» του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε στο ντεμπούτο του στον πάγκο την ομάδα του να δείχνει πολλά από τα στοιχεία που θέλει να περάσει και είχε πολλούς διακριθέντες.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Στο γκολ που δεν μέτρησε αιφνιδιάστηκε, αλλά σε όλο το παιχνίδι ήταν σταθερός και αποφασιστικός όποτε χρειάστηκε.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Τι τούρμπο ήταν ο άνθρωπος. Μέσα σε όλες τις ευκαιρίες και το γκολ. Τον χτύπησαν στην κοιλιά, στο κεφάλι, ήταν ασταμάτητος, έκοβε τα πάντα, ανεβοκατέβαινε. Τρομερό ματς.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Ξεκίνησε με προβλήματα από τον Βάργκα, αλλά στην πορεία βελτιωνόταν και πατούσε καλύτερα. Έδωσε μεγάλες μάχες, στο τέλος πήγε να κάνει και ασίστ στον Ποντένσε.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Άλλο ένα πειστήριο της αξίας ενός στόπερ που κοστολογείται πάρα πολύ ακριβά. Είναι εγγύηση πίσω και πάρα πολύ επικίνδυνος μπροστά. Σπουδαία προσθήκη.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Πολύ ανεβασμένος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έδωσε τις δικές του μάχες στην πλευρά και βοήθησε και στην επίθεση έχοντας αρκετές δυνάμεις.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Έκανε τη γνωστή προσπάθειά του σε όλο το γήπεδο, είχε συμμετοχή στη νίκη, δοκίμασε και κάποια σουτ.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Εξαιρετικός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Από τα πόδια του ξεκινούσαν πολλά για τον Ολυμπιακό και σταματούσαν πολλά για τους Ούγγρους. Η έμπνευση του Μεντιλίμπαρ να τον βάλει βασικό δικαιώθηκε πλήρως.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν πίεζε τόσο πολύ ψηλά όπως συνήθως, προφανώς κατόπιν εντολής. Έκανε πολύ καλά και με μαχητικότητα τη δουλειά του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έδωσε και πάλι τον καλύτερο εαυτό του έστω κι αν αυτή τη φορά δεν βρήκε πολλές ευκαιρίες για δημιουργία ή εκτέλεση.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πολύ μεγάλη η προσφορά του παντού. Όχι μόνο στην επίθεση, με καταπληκτική πάσα στη φάση του γκολ, αλλά και με πολλές βοήθειες πίσω. Και αυτός για την ομάδα, ακόμη και ανασταλτικά. Στις στατικές φάσεις μπορούσε να έχει καλύτερες εκτελέσεις.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Φαίνεται να του λείπει η εκρηκτικότητα που είχε στην αρχή, αλλά στο β΄μέρος ήταν πάρα πολύ καλός και όχι μόνο για το γκολ που πάντα βρίσκει τρόπο να πετυχαίνει. Ειδικά οι κεφαλιές του σε διεκδικήσεις μακριά από την περιοχή είναι μεγάλο προτέρημα και δημιουργούν επιθέσεις στους χώρους.

ΑΝΤΡΕ ΟΡΤΑ: Κάλυψε ωραίο το χώρο ευθύνης του, δημιούργησε, είχε την τεχνική που τον διακρίνει και πρόσφερε πολλά για τη νίκη.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Πολύ κεφάτος ξανά, με ωραίες, ουσιαστικές, αλλά και εντυπωσιακές ενέργειες.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Άλλη μία αλλαγή που βοήθησε πολύ. Μέσα σε ευκαιρίες για τον Ελ Κααμπί και στη φάση του γκολ του Ελ Κααμπί. Η απόφαση του Μεντιλίμπαρ για δύο φορ επίσης δικαιώθηκε.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ. Μπήκε στις καθυστερήσεις και είχε μια ενέργεια που τρέλανε τον κόσμο.

ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ: Κι αυτός για λόγους τακτικής στο τέλος και μήπως πάρει με το ύψος του κάποια κεφαλιά σε στημένο.